Чорна п'ятниця Nicegarden

Не пропустіть можливість заощадити! Чорна п'ятниця – це щорічна масштабнаяраспродажа, яка дозволяє придбати товар за мега-знижки! В Україні в 2018 році этособытие припадає на 23-25 листопада. Сотні магазинів, десятки тисяч товарів і миллионыпотраченных гривень!

Чорна п'ятниця Nicegarden - це особлива подія, адже мова йде про садовій обладнанні,яке мріють купити всі власники заміських будинків. І тепер така можливість є у кожного! До 50% знижки на снігоприбирачі, газонокосарки, бензопили, генератори. Этопросто відмінна економія! Є реальна можливість поповнити свій садовий арсеналтакими зручними помічниками і перекласти велику частину фізичної роботи на ихплечи.

Приголомшлива розпродаж «чорної п'ятниці» в Nicegarden торкнулася і інвентарю длязагородного відпочинку. Любите смажити ковбаски і пригощати своїх гостей стравами на грилі –є можливість в 2 рази дешевше купити гриль-установку, яка гармонійно будетсмотреться на вашій ділянці і відразу покаже відвідувачам, що ви – гостинний господар.Зручні підставки, мобільні візки – все можна знайти на розпродажі!

50% знижки поширюється і на вазони: високі, широкі, круглі, квадратні,навісні, з внутрішніми ємностями і системою автоматичного поливу. Мрієте створити затишок на своемучастке, в квартирі, прикрасити свій будинок і прикрасити його для теплих вечорів - чорна пятницав Nicegarden пропонує супер знижки та безліч можливостей для реалізації своїх планів!

Тільки з 23 по 25 листопада 2018 року газонну траву, добрива, вітамінні спреї иагроволокно можна купити в 2 рази дешевше! Створюйте легкий, дихаючий і экологическичистый клімат в своєму будинку, декоруйте ділянку модульними покриттями, комбинируйтеих із зеленою огорожею, і нехай ваш дизайн буде неповторним!

Оновіть свої інструменти або доповніть свій садовий інвентар новими качественнымисекаторами, пилками. Акція діє навіть на насіння і мікрогрін. Выращивайтеразнообразную салатну зелень круглий рік: взимку – на своєму балкону, а влітку – наоткрытом грунті. Чорна п'ятниця Nicegarden – це дні, коли можна замовити целуюмашину подарунків!

Така колосальна розпродаж проводиться тільки два дні! Тому, щоб встигнути сделатьвыгодные купівлі – оформляйте замовлення негайно. Пропозиції будуть закриватися за мереисчезновения товару зі складу. Бажаючих придбати зі знижкою багато, не затягуйте свыбором!

Магазин влаштовує распродажные дні «чорної п'ятниці» спеціально для покупців,щоб у вас була можливість порадіти вигідним придбанням, а після акції нашкаталог поповниться новими позиціями! Так що заходьте – нам завжди є що вампредложить.

Коментарі 0